در حال بارگذاری ...
جمعه 7 دی 1403

دکتر کاظمی در جمع اصحاب رسانه از برگزاری هشتمین سمینار ارتباط صنعت با دانشگاه فنی‌وحرفه ای در همدان خبر داد

آموزشکده های استان همدان 20 مرداد میزبان هشتمین سمینار ارتباط صنعت با دانشگاه فنی‌وحرفه ای می باشد

 

20مردادماه سمینار ارتباط صنعت و دانشگاه فنی در همدان برگزار میشود

 

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مفتح گفت: هشتمین سمینار ارتباط صنعت و دانشگاه فنی 20 مردادماه در دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مفتح برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پسران همدان، دکتر شهاب کاظمی ظهر امروز در جمع خبرنگاران ضمن تبریک فرارسیدن روز خبرنگار، با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای متشکل از 173 آموزشکده فنی و حرفه‌ای در کشور است، اظهار کرد: این دانشگاه تا قبل از سال 90 زیر پوشش آموزش و پرورش بود که طبق مصوبه قانون پنجم توسعه از آموزش و پرورش جدا و به وزارت علوم پیوست.

وی با بیان اینکه این دانشگاه پس از دیگر دانشگاه‌های دولتی سومین ابردانشگاه دولتی ایران به حساب میآید، گفت: شهرستان همدان دارای دو دانشکده فنی پسران شهید مفتح و شهید جباریان و یک دانشکده فنی حضرت زینب کبری (س) برای دختران است.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مفتح خاطرنشان کرد: در مجموع استان همدان دارای 6 دانشکده است که دو دانشکده مخصوص دختران و بقیه ویژه پسران است.

وی با بیان اینکه در شهرستان همدان 2 هزار و 500 دانشجو در دو دانشکده شهید مفتح و شهید جباریان در حال تحصیل هستند؛ یادآور شد: در همدان 30 آزمایشگاه و کارگاه برای آموزش مهارت و حرفه‌ای و ارائه دروس فعال است.

کاظمی خاطرنشان کرد: در استان همدان نیز 5 هزار دانشجو مشغول به تحصیل هستند که 30 تا 35 درصد آنها خانم و نزدیک به 3 هزار و 500 نفر آقا هستند.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مفتح تأکید کرد: پسران در دو دانشکده و 30 رشته کاردانی و کارشناسی ناپیوسته مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه استعلام مدارک دانشجویان از مراکز صنعتی برای ما ارسال می شود، گفت: با توجه به آمار استعلامات در مجموع 70 درصد از فارغ‌التحصیلان ما وارد بازار کار می‌شوند که البته عده‌ای هم به صورت آزاد وارد کار می‌شوند.

کاظمی با بیان اینکه تا کنون 4 هزار فارغ‌التحصیل داشتیم،‌ تأکید کرد: این دانشگاه در 6 ماهه دوم گزارش فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی خود را اعلام خواهد کرد.

در ادامه خاطر نشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای، دانشکده های کشور را به 10 منطقه تقسیم کرده و استانهای همدان، کردستان و کرمانشاه جز منطقه 10 هستند که ریاست آن بر عهده استان همدان می باشد.

 

وی در ادامه از برگزاری هشتمین سمینار ارتباط صنعت و دانشگاه فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: این سمینار 20 مردادماه در دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مفتح همدان برگزار می‌شود.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای شهید مفتح ادامه داد: تعامل نظاممند دولت، صنعت و دانشگاه در توسعه اقتصاد محلی و ملی، نقش دانشگاه نسل سوم به عنوان دانشگاه کارآفرین در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، کارآموزی هدفمند،‌ کسب و کار دانشجویی،‌ ارتقای فرهنگ کارآفرینی مبتنی بر فناوری و نوآوری، نقش واحد‌های R&D و دفاتر خدمات مهندسی در پویایی اقتصاد استان‌ها و نقش پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شهرک‌های صنعتی و تجاری‌سازی تحقیقات دانشگاهی از محور‌های این سمینار است.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای حاج حشمت شهبازی شهرستان نهاوند نیز اظهار کرد: دانشکده نهاوند دارای 350 دانشجوست که 240 دانشجو در مقطع روزانه و بقیه در مقطع شبانه مشغول به تحصیل هستند.

مهرداد هوشمند با بیان اینکه دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای از دانشجویان غیر بومی نیز پذیرش دارند،‌ افزود: 240 نفر از دانشجویان این دانشکده غیر بومی هستند.

وی با تأکید بر اینکه از آغاز فعالیت این دانشکده تا به امروز یکهزار فارغ‌التحصیل داشتیم،‌ بیان کرد: این دانشکده دارای پنج کارگاه و آزمایشگاه علمی و مهارتی است.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای حضرت زینب کبری (س) دختران همدان نیز گفت: حدود 1200 دانشجو در 9 گروه شامل هفت گروه کاردانی و دو کارشناسی ناپیوسته در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.

سمیرا سلیمانی خاطرنشان کرد: حدود 1000 دانشجو در مقطع کاردانی و تعدادی نیز در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کنند.

رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای دختران و پسران خوارزمی ملایر نیز اظهار کرد: آموزشکده خوارزمی ملایر از سال 82 با پذیرش دانشجو در دو رشته آغاز به کار کرده است.

حمیدرضا سلیمانی ادامه داد: این دانشکده با هفت رشته کاردانی و یک رشته کارشناسی ناپیوسته فعالیت خود را ادامه داد.

وی با اشاره به تحصیل 570 دانشجو در این مرکز، تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید 600 دانشجو در مهرماه و 600 دانشجو نیز در بهمن ماه جذب این دانشگاه خواهند شد.

در ادامه خبرنگاران هریک به نوبه خود درخصوص اهداف سمینار ارتباط با صنعت و دانشگاه فنی و حرفه ای سوالاتی را مطرح نمودند و دکتر کاظمی به آنها پاسخ داد.